EP:Electropan is officieel dealer van het slimme Innr verlichtingssysteem. Kom langs in onze winkel voor een uitgebreidde uitleg en demonstratie van het systeem.

Wat is Innr?

Innr is een nieuw Nederlands merk met een 'slim'verlichtingssysteem. Met dit systeem heeft u de mogelijkheid om uw verlichting te bedienen met de Innr app of de Innr afstandsbediening. Zo kunt u uw verlichting in huis laten samenwerken en eenvoudig aanpassen naar de door u gewenste sfeer. Alle Innr LED lampen zijn dimbaar en volgen uw wensen met behulp van de Innr sfeerinstellingen.

Hoe werkt het Innr verlichtingssysteem


De Innr app

Het Innr verlichtingssysteem werkt zowel met Apple als Android smartphones en tablets. Met de gratis app bedient u eenvoudig de bridge. Dit kastje vormt de brug tussen de lampen en de app. U verbindt de Bridge eenvoudig aan uw Wifi router.

In onderstaand schema ziet u hoe het systeem draadloss de lampen bedient.

De Innr afstandsbediening

Heeft u geen smartphone of tablet en wilt u toch eenvoudig de Innr lampen kunnen bedienen? Dan kunt u gebruik maken van de Innr afstandsbediening. U koppelt deze eenvoudig direct aan de lampen, zonder tussenkomst van de Bridge. 

Innr LightAdvisor - Voor een persoonlijk lichtplan

De Innr LightAdvisor is ontwikkeld met de kennis van lichtontwerpers. Zo wordt er gewerkt met vier lagen van verlichting: algemeen, taak, accent en decoratief. In het Innr concept werken die lagen samen om de optimale verlichting voor uw huis te realiseren. Met de unieke LightAdvisor heeft u binnen een paar stappen uw persoonlijke lichtplan in haden.

Open de Innr lightadvisor