EP:Eppink zal vanaf 1 juli 2020 verder gaan onder de naam EP:Electropan. De aanleiding hiervan is de overname van EP:Eppink door Electropan, een installatie- en onderhoudsbureau uit Weerselo. Electropan neemt de bestaande klanten van EP:Eppink onder haar hoede en breidt hiermee tevens haar productaanbod uit. De winkel blijft gevestigd in Tubbergen.

Rene Eppink, eigenaar van EP:Eppink, heeft na 25 jaar besloten een stapje terug te doen om meer tijd te besteden aan zichzelf en zijn gezin. Rene heeft in deze 25 jaar met veel plezier zijn bedrijf gerund en is dankbaar voor de ervaring en kennis die hij heeft opgedaan, maar ook de vele mensen die hij heeft ontmoet. “Na 25 jaar geef ik met een goed gevoel mijn bedrijf door aan Randy en Linda Juninck van Electropan. Randy is in het verleden vele jaren werkzaam geweest bij EP:Eppink en ik had geen betere ondernemer kunnen vinden voor deze overname. Onze huidige werknemers bij EP:Eppink, Mike en Christian, gaan mee naar EP:Electropan. De vertrouwde service blijft dus gegarandeerd!”, aldus Rene Eppink. 

Ook Randy Juninck, eigenaar van Electropan, is zeer enthousiast over de overname. “Een fysieke winkel brengt ons in staat om de beleving van apparaten nog beter onder de aandacht te brengen, zodat we een optimaal advies kunnen geven. De winkel krijgt uiteraard een nieuw karakter. Tevens zullen we sneller kunnen leveren, beschikken we over een eigen technische dienst en eigen wit- en bruingoedmonteurs. Service en kwaliteit blijven hierdoor hoog in het vaandel staan. Wij kunnen niet wachten om deze nieuwe weg in slaan!"