TV kopen Tubbergen

Wanneer u op zoek bent naar een nieuwe televisie wordt dat u tegenwoordig niet gemakkelijk gemaakt. Welke schermgrootte is het meest geschikt voor uw woonkamer? Kiest u voor Full HD, 4K of 8K? LED, OLED of QLED? Het kopen van een nieuwe TV is tegenwoordig voor veel mensen een hele uitdaging. Er zijn talloze merken, typen en technologieën. Daarbij is het kopen van een televisie een grote investering. EP:Electropan helpt u graag bij het kopen van de juiste tv. 

Bekijk onze TV's: 

LED tv kopen Tubbergen

Bijna alle tv’s die vandaag de dag worden gekocht zijn LED tv’s. Bij LED worden een groot aantal kleine led-lampjes gebruikt om het beeld weer te geven. EP:Electropan heeft een uitgebreid assortiment aan LED tv’s. 

OLED tv kopen Tubbergen

OLED staat voor Organic Light Emitting Diode. Het scherm van een OLED tv bestaat uit organische elementen die licht geven wanneer er stroom doorheen gaat. Het scherm van een OLED tv is dunner dan van een LED tv en de beeldkwaliteit is superieur. 

QLED TV kopen Tubbergen

EP:Electropan heeft een uitgebreid assortiment aan Samsung (Neo) QLED TV's, waardoor je altijd een geschikte Samsung (Neo) QLED TV bij ons vindt. Een QLED TV onderscheidt zich door de hoge helderheid, 100% kleurvolume en de Ambient Mode (laat kunst, foto's of nieuws zien als de TV uit staat).